Jordemoderkonsultation

Kontinuitet i din graviditet

Hos Babybreath kan du sikre dig at du ser den samme fagperson hver gang, hele din graviditet igennem.

Du kan booke et fuldt graviditetsforløb eller bare en enkelt konsultation, alt efter dit behov.

Med et forløb hos en privat jordemoder sikre du dig kontinuitet og kendthed igennem hele din graviditet. Du får mere tid og nærvær. Du vil altid blive set og rådgivet af samme jordemoder og du vil opleve at der er ekstra tid og bedre mulighed for at tilpasse konsultationerne efter netop dine behov.

Du vil aldrig opleve at komme ind til en fremmed jordemoder fordi der pludseligt er planlagt ferie eller opstået sygdom. Skulle noget forhindre vores aftalte møde, finder vi blot en ny tid til dig indenfor få dage og kan evt. afklare akutte spørgsmål på dagen med en telefonkonsultation.

Alle konsultationer i graviditeten indeholder en fuld sundhedsundersøgelse af dig og dit barn. Jeg tjekker dit blodtryk og puls, tjekker din urin for tegn på diabetes, svangerskabsforgiftning og blærebetændelse, undersøger din mave og vurdere størrelsen samt barnets stilling og rotation, lytter hjertelyd med doppler, så I kan lytte med eller med lytterør hvis I fortrækker det. Hver konsultation tager udgangspunkt i dig/jer og hvad jeres ønske/behov er for netop denne konsultation, hvad fylder for jer, hvad har I brug for.

Enkeltkonsultationer kan være til dig der har brug for en second oppinion, til jer der som par bare gerne vil have god tid til at snakke den kommende fødsel igennem eller til dig der har brug for at ekstra tid til at få snakket om en specifik problemstilling. Uanset dit behov finder vi den løsning der passer bedst til dig.

En jordemoderkonsultation kan indeholde og have fokus på mange forskellige emner blandt andet:
  • Sundhedstjek af dig og baby
  • Fødslen, kommende fødsel og tidligere fødsler
  • Ammeforberedelse
  • Sex- og samliv
  • Barselsperioden
  • Økonomi, arbejdsforhold m.v.
  • Sundhed og livsstil
  • Afhjælpning af graviditetsgener m.m.

Uanset hvad der fylder for dig, kan du tage det med til konsultationen.

Pris: 650 ,- for 60 min. 450 kr for 40 min

Du får op til 50% hvis du er medlem af sygesikring danmark.

Hjertelydstjek

De første uger af graviditeten, hvor du endnu ikke kan mærke din baby bevæge sig, kan føles rigtig lange og det kan være trygt og rart at få lov til at hører det lille hjerte slå. Det er også være at du bare har større børn der gerne vil opleve dét at hører lillesøster eller lillebrors hjertelyd.

Uanset årsagen, kan du booke tid til hjertelydstjek med doppler fra graviditets uge 16+0

Pris: 100 kr. (15 min)

Telefonkonsultation

Telefon/skype konsultation med jordemoder under din graviditet eller i barselsperioden. Med en telefonkonsultation har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål uanset hvor i landet du befinder dig.

Med til telefonkonsultationen hører 1 uges sms-service hvor du kan stille opfølgende spørgsmål, lige når det passer dig. Jeg svarer så hurtigt som muligt.

Pris: 450 kr for 40 min

Du får op til 50% hvis du er medlem af sygesikring danmark.

Efterfødselssamtale

Uanset om du har født for nyligt eller for længe siden, om en ny fødsel nærmer sig eller ej. Så kan det være uhyre vigtigt at få gennemgået og bearbejdet din fødsel. Et fødselstraume kan påvirke krop og sinde i mange år efterfølgende og en gennemgang kan være forløsende og være netop det der gør at du kan komme videre og blive fri.

Til en efterfødselssamtale gennemgår vi din/jeres fødselsfortælling og kan hvis I ønsker det gennemgår journalen så I kan få forklaret og gennemgået hvad denne indeholder. Husk såfremt at sende din fødejournal til mig senest 48 timer før vores møde.

Pris: 650 kr for 60 min

Du får op til 50% hvis du er medlem af sygesikring danmark.