IMG_1188

Efterfødsels-Massage

Efterfødselsmassage er omsorg og velvære for din krop efter fødslen. Til efterfødselsmassagen varmes din krop igennem med varmetæpper og puder. Dette øger blodcirkulationen og dermed iltningen til vævet og frigivelsen af affaldsstoffer og så virker varmen lindrende på stress og smerter. Nyd en beroligende helkropsmassage og lad dig fordybe i varmen der omslutter dig.

Rebozo Lukning

Som afslutning på fødslen kan du få hjælp til at samle krop og sind, der under graviditeten og fødslen har været udvidet, åbnet og delt. Her bindes du trygt og fast med rebozosjalet flere steder på kroppen og krop og sind lukkes igen efter den både fysiske og psykiske udvidelse som graviditet og fødsel har budt på. En sanselig oplevelse hvor du efterfølgende vil føle dig født på ny, i din nye morkrop. Læs mere om rebozo her.

IMG_1201

Fodbad

Efter massagen kan du nyde et nærende, rensende fodbad med epsomsalt og urter. En blid overgang fra varmen og massagen og tilbage til dig selv. Mens du nyder dit fodbad og lidt at drikke, kan der evt laves en lille ammepause inden rebozolukningen, hvis der er behov for det.

Booker du efterfødselsmassage i eget hjem og har du badekar, har du mulighed for at få et urtebad i stedet, der heler, nærer og renser.

EFTERFØDSELSBEHANDLING:

En Tak Til Dig Og Din Krop

I mange måneder har du skabt og båret på et liv, du har født, måske vaginalt, måske ved kejsersnit og nu tilsidesætter du egne behov for at tage dig af dit barn, du ammer, du varmer flasker, du pusler og bekymre dig. Uanset hvordan rejsen hertil har været for dig, er det et vidunder at du og din krop har præsteret alt dét. Et teamwork hvor i måske ikke altid har været enige om tingene, men nu er du og din krop på den anden side, nu skal i finde hinanden igen i jeres nye form.

Når du efter fødslen er færdig med at blød, som et tegn på at din livmoder er færdig med at trække sig sammen og hele, så kan du bestille tid til en efterfødselsmassage.

Har du født meget for nyligt og er dit barn for lille til at blive passet mens du er afsted så anbefaler jeg at du tager din partner, din mor eller veninde med, så vedkommende kan gå en god lang tur med banevognen, imens jeg tager mig kærligt af dig og introducere dig for din nye morkrop.

Du kan bestille efterfødselsmassage med eller uden fodbad og rebozolukning, jeg anbefaler dog at du under dig selv de ekstra 30 min hvor du er i fokus og prøver rebozoens magiske egenskaber.

Pris:
fra 600 ,-

Booking