Efterfødsels-Samtale

Uanset om du har født for nyligt eller for længe siden. Om en ny fødsel nærmer sig eller ej. Så kan det være uhyre vigtigt at få bearbejdet din fødsel med en efterfødselssamtale. Et fødselstraume kan påvirke krop og sinde i mange år efterfølgende og en gennemgang kan være forløsende og være netop det der gør at du kan komme videre og blive fri.

Fødeplanr

For nogle fylder fødslen så meget at den kan have en negativ indflydelse på ens ønske om at få flere børn.

Efter en gennemgang af din fødsel kan vi ligge en fødeplan til dig. En fødeplan er en plan for den kommende/næste fødsel og kan blandt andet handle om, om der er særlige hensyn der skal tages, særlige ønsker/behov. Hvad skal der til for at du bliver tryg ved at blive gravid igen. Hvad er dine muligheder, skal du føde igen eller have et planlagt kejsersnit, kan du undgå igangsættelse og lignende.

Fødselsjournal

Til en efterfødselssamtale gennemgår vi din/jeres fødselsfortælling, men vi kan også hvis du/I ønsker det gennemgår journalen, så du/I kan få forklaret og gennemgået hvad denne indeholder. Nogle kvinder kan have svært ved at huske fødslen og her kan en gennemgang af journalen, koblet med partners fortælling og de brudstykker man selv kan huske være en stor hjælp til at danne sig et billede af ens fødsel.

Det kan også være at der er sket ting i ikke helt forstår, eller i er i tvivl om hvorvidt der er blevet handlet fagligt korret i en given situation, uanset hvad vinklen er, kan vi kigge på det med en gennemgang af journalen. Husk såfremt at sende fødejournalen til mig på forhånd, senest 48 timer før vores møde, men meget gerne før.

HVORFOR FÅ EN

Efterfødsels-samtale med jordemoder

Få bearbejdet din fødsel med en efterfødselssamtale. En efterfødselssamtale behøver ikke at blive afholdt med din fødejordemoder. Ved at få gennemgået din fødsel hos en jordemoder der ikke har deltaget, vil der kun være fokus på netop jeres oplevelse og være en objektiv tilgang til din fødselsjournal og det kan for mange føles mere frit og nemmere at sige sin mening. Måske har du følt dig svigtet undervejs og det kan rigtig vigtigt og gavnligt at få italesat dette, dog kan det være en udfordring for mange, hvis man skal italesætte det overfor den jordemoder det drejer sig om, her er det en fordel med en tredjepart.

Der er ingen tidsfrist for hvornår du kan få din efterfødselssamtale. Måske opstår behovet kort efter fødslen, måske er det flere år siden, måske er du blevet gravid igen og din sidste fødsel begynder pludseligt at fylde igen og måske er dine børn allerede blevet voksne, men fødslen fylder stadig. Det er aldrig hverken for tidligt eller for sent at få bearbejdet din fødsel.

Pris: 650,- for 60 min inkl. forberedelsestid til evt. gennemlæsning af fødejournal.

Du får tilskud hvis du er medlem af sygesikring danmark. Egenbetaling udgør derfor kun 350,-

Online Booking